Despre noi

Ering este un magazin online ce activeaza pe piata de bijuterii din Romania, producand si comercializand inele de logodna si verighete cu pietre pretioase. Dorim sa ne pozitionam produsele pe doua paliere: cel al calitatii, unde nivelul este unul ridicat si cel al preturilor, carora le garantam competivitatea si atractivitatea pe piata.

Echipa Ering este una tanara, profesionista, cu o mare atentie la detaliu si la nevoile dumneavoastra. Alte garantii pe care echipa Ering le ofera sunt cei 12 ani de experienta in domeniul bijuteriilor, obiectele produse in atelierele proprii si materia prima (aur si pietre pretioase - diamante, safire, smaralde, rubine) ce este importata de la furnizori cu traditie. De asemenea, va oferim servicii de suport si de consultanta in alegerea materialului si a modelului bijuteriei.

Atelierele Ering garanteaza calitatea serviciilor si a produselor oferite de catre noi. Pentru ca dorim sa ne indreptam toata experienta si profesionalismul catre obiectele puse la vanzare, Ering ofera atat garantie timp de doi ani cat si consultanta post garantie pentru toate produsele pe care le are in portofoliu. In ceea ce priveste serviciile oferite de catre specialistii nostri, dorim sa va facem cunoscut faptul ca ne ocupam de: tintuire la cel mai inalt nivel, redimensionare, curatare profesionala si rodinare pentru aur alb a bijuteriilor.

CERTIFICAT DE INREGISTARE
AUTORIZATIE ANPC pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase